Panthera Norge

Panthera Norge AS er leverandør av tekniske hjelpemidler for mennesker med funksjonsnedsettelser. Vi distribuerer bl.a. Panthera rullestoler, som er førstevalget for mange aktivbrukere i Norge. I tillegg jobber vi med ryggsystemer, sitteputer og ståhjelpemidler. Bedriften ønsker å være en bidragsyter for å gi rullestolbrukere en bedre hverdag, og vi har faglig dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen fagfeltet.

Panthera

Aktivrullestoler til voksne og barn. Vi har høy fokus på gode kjøreegenskaper, lav vekt, kvalitet og brukervennlighet. Det som gjør Panthera rullestolen unik er svært lav vekt, konstruksjonen av stiv ramme, justert tippepunkt og forbedrede hjul. Dette gir rullestolen optimale kjøreegenskaper, og brukeren blir blant annet mer bevegelig, selvstendig og aktiv.

EasyStand

Ståhjelpemiddelet som kan gjøre en forskjell i din hverdag. Brukeren vil kunne gjøre aktiviteter stående, kjenne mestring, se utvikling, og samtidig forebygge for senskader  – noe som gir økt livsglede!

V-trak

Lette og komfortable rullestolrygger. De er utviklet med tanke på barn og voksne som sitter lenge i rullestol. Enestående komfort med dynamisk støtte. V-trak passer alle typer rullestoler og arbeidsstoler.

Varilite

Rullestolpute med optimal tykkavlastning. Lav vekt, enkel tilpasning og flere valgmuligheter innen de ulike modellene. Har meget stabil sitte- og forflytningsflate.

 

MILJØ OG KVALITET

LEDIGE STILLINGER

VÅRT VERDIGRUNNLAG

Panthera Norge AS vil gjøre sitt aller beste for å levere til en hver tid de beste produktene som dekker funksjonshemmedes behov.

Vi vil lytte til brukerne slik at vi kan levere produkter som har de ønskede egenskapene, spesielt med tanke på design og funksjon. Med høy fagkompetanse vil Panthera Norge AS gjøre sitt beste for å levere produkter som i det minste reduserer faren for senskader og helst forebygger sekundærlidelser.

Alle medarbeidere i bedriften vil arbeide for å oppfylle kundenes krav til nøyaktige, punktlige og miljøvennlige leveranser. Produktene skal holde høy kvalitet og skal være mest mulig miljøtilpasset.

Panthera Norge AS vil alltid følge myndighetenes lovbestemte krav. Vi vil vise miljøhensyn når vi utformer og utfører våre tjenester og vi skal streve etter å forebygge mulig forurensing. I planlegging, gjennomføring og evaluering av alt arbeid skal også helse og sikkerhet være et hovedaspekt. Alle medarbeidere vil ta ansvar for å forebygge skade på seg selv, kolleger og omgivelser.

Vi vil arbeide kontinuerlig for å forbedre vår effektivitet og vår HMS- og miljøtilpassing.

Vårt verdigrunnlag kan du laste ned her: Panthera Norge verdigrunnlag

 

↓