SmartDrive

Det å bruke en manuell rullestol kan føre til slitasje på skuldrene og gi alvorlige problemer i fremtiden. SmartDrive er et lettvekts drivaggregat for manuelle rullestoler som hjelper brukerne med å kjøre opp bakker og ramper, samt tilbakelegge lange avstander uten store anstrengelser. Smart Drive tilbyr også et stort utvalg av betjeningssystemer og teknologi for aktivitetssporing for å sikre en effektiv strømassistert kjøring som kan redusere skulderslitasjer.

 

 

SmartDrive er et perfekt drivaggregat for brukere av manuelle rullestoler.  Enkel montering, ergonomisk håndtak, lav vekt og OmniWheel er utviklet for å skape en sømløs strømassistert opplevelse.

 

Når SmartDrive brukes sammen med PushTracker og SwitchControl, gir den økt fleksibilitet, komfort og flere betjeningssystemer for å støtte opp om en aktiv livsstil. De ulike styresystemene gjør det enklere enn noen gang å oppnå færre dytt. Med bare én knapp, ett trykk eller ved enkel tapping får du ekstra kraft når og hvor du måtte trenge det.

Verdens letteste drivaggregat; 5,7 kg. Den kompakte størrelsen gjør at rullestolens miljøavtrykk ikke påvirkes.

Bestillingsskjema SmartDrive

Brosjyre SmartDrive

Brosjyre PushTracker

Bruksanvisning

Smartdrive på fly

Mer drivkraft – på din måte

Når SmartDrive brukes sammen med PushTracker, SpeedControl Dial eller SwitchControl, gir den økt fleksibilitet, komfort og flere betjeningssystemer for å støtte opp om en aktiv livsstil.

PushTracker E3/E3 Basic

PushTracker E3/E3 Basic ble utviklet med tanke på tilkoblingsmuligheter, den er grundig testet og har bevist at den er pålitelig og meget holdbar. PushTracker E3/E3 Basic gjør det lettere enn noen gang å bruke SmartDrive.

SmartDrive bruker et betjeningssystem som aktiveres med håndbevegelser, slik at du kan starte den med et enkelt hånd-tæpp – du trenger derfor ikke strekke deg etter et betjeningspanel.

Kom i gang og rull i løpet av få minutter med forhåndsinstallerte apper, du trenger verken Wi-Fi eller mobiltelefon. Med PushTracker E3 får du full SmartWatch funksjon (krever Google), og programvaren må lastes ned. PushTracker er kompatibel med Apple Watch og Samsung Galaxy Watch.

Les mer her

SpeedControl Dial

Den nye SpeedControl Dial gjør SmartDrive enda smartere og mer intuitiv. Brukere kan nå starte, stoppe og endre hastigheten ved ganske enkelt å vri bryteren forover eller bakover. Den er kablet og drevet direkte av SmartDrive-enheten.

SpeedControl kan enkelt monteres direkte på rammen eller med den forlengede armen på mindre enn 5 minutter.

SpeedControls forsterkede kabel gir en pålitelig tilkobling som er enkel å installere og lar den drives av SmartDrive-enheten.

SwitchControl

SwitchControl er nå et gratis alternativ som følger med alle SmartDrive enheter. SwitchControl kan brukes alene eller i kombinasjon med en PushTracker E2/E3 Basic eller den originale PushTracker.

SwitchControl gir brukerne et annet programmerbart alternativ for å styre SmartDrive. Med et knappetrykk kan SmartDrive aktiveres for kortvarig bruk av ekstra drivkraft, eller settes i låst modus for jevn drivkraft over lengre avstander. Dermed kan SmartDrive trygt tilpasses enda flere brukerbehov. SwitchControl fungerer også som avstengingsbryter mens motoren er i gang. Når den berøres, kobles motoren ut og brukeren stopper ved å ta tak i drivringene.

 

Tekniske fakta

MålLengde: 389 mm
Bredde: 141 mm
Høyde: 242 mm
Vekt 5,7 kg
Brukervekt14 - 150 kg
RekkeviddeOpptil 19,8 km flatt/ingen motstand.
Ytelsesmålingene vil variere basert på bruker- og stolkarakteristikker, kjøre- og batteriforhold.
Motorkraft250 W, børsteløs likestrøm
Maksimumshastighet9 km/t
Driftstemp-25°C til 50°C
Stoltype-kompatibilitetAllround, aktiv, komfort, énarmsstyring og andre
Diameter på drivhjul22", 24", 25", 26" / 501, 540, 559, 590 mm
GarantiTo år
Bluetooth® LEFCC QOQBT113
ID 5123A-BGTBLE113
IC ID
Lokal refusjonKode

↓