NYHETER

2016-10-18

PANTHERA S3 INFO SIDE PÅ NETTET

Se info side på nette om nye Panthera S3 serien

SE HER!

2015

OPPDATRTE TESTER PÅ RULLESTOLPUTER

oppdaterte på trykkavlastende varilite rullestolputer

SE HER

2015-11-01

SPINEGRY X DRIVHJUL 25″

Spinergy X drivhjul; nå også i 25″. Senk vekten på rullestolen med 1 kg

SE HER!  PDF

2015-07-01

FYSIOTETERAPEUT KNUT ANDERSEN OVERTAR SOM KONTAKT FOR SUNNAAS

I mer enn 30år har Helge K Iversen vært fast å se på Sunnaas sykehus på onsdager. Alltid like blid og hjelpsom for alle. Helge nærmer seg pensjonsalder og overlater oppgaven med fast oppfølging av Sunnaas sykehus til kollega Knut Andersen.Knut har jobbet i Panthera i over 3 år og kommer til å overta staffettpinnen på en glimrende måte. Han er i tillegg minst like blid og glad som Helge!

For kontakt: SE HER!

2015-03-04

ROY CATO OVERGÅRD ANSATT SOM PRODUKTSPESIALIST PÅ ØSTLANDET

Panthera Norge AS har ansatt Roy Cato Overgård som Produktspesialist med ansvar for Hedmark og Oppland.Roy Cato er utdannet Ergoterapeut og har arbeidet med rehabilitering etter endt utdanning. I de senere årene har han vært spesialist for utfordrende rullestoltilpasninger hos firmaet Alu Rehab.

Vi gleder oss over at vi nå har fått enda en kollega med bred erfaring innen området tilpasning av hjelpemidler for rullestolbrukere!

For kontakt: SE HER!

2014-10-16

LEDIG STILLING SOM PRODUKTSPESIALIST PÅ ØSTLANDET

Panthera Norge AS søker etter en energisk og positiv Produktspesialist som skal ha base på vårt hovedkontor i Asker. Er du en strukturert og selvstendig Fysioterapeut, med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner klar for nye utfordringer, er du rett person for oss.Stillingen innebærer oppfølging og jevnlig kontakt med NAV Hjelpemiddelsentraler, spesialisthelsetjenesten, førstelinjetjenesten, brukere og pårørende i ansvarsområdet. Produktspesialisten holder kurs og utfører produktvisninger, utprøvinger og tilpasninger.

2014-08-01

JOHANNES SØFTELAND ANSATT SOM PRODUKTSPESIALIST I ROGALAND

Panthera Norge AS er stolt over å få ansette Johannes Søfteland som ny Produktspesialist med ansvar for Rogaland.Johannes har utdanning fra Brann og Ambulansetjeneste. Han har tidligere vært ansatt som avdelingsleder for HandiCare sin avdeling i Bergen og han har vært ansatt på NAV Hjelpemiddelsentral i Hordaland.

Vi gleder oss over at vi nå kan gi en enda bedre service for våre kunder på Sør-Vest landet.

For kontakt: SE HER!

2014-05-05

LEDIG STILLING SOM PRODUKTSPESIALIST I ROGALAND

Panthera Norge AS har ledig stilling som Produktspesialist på Sør-Vestlandet med base i Stavanger.Vi søker etter en entusiastisk fysioterapeut eller ergoterapeut som skal følge opp NAV Hjelpemiddelsentral, spesialisthelsetjenesten, førstelinjetjenesten og brukere

2014-01-14

NYE BESTILLINGSSKJEMAER PÅ EASYSTAND

Vi har utarbeidet nye bestillingsskjemaer på EasyStand modellene. De viktigste endringene er at du nå kan spesifisere alle mål, slik at stativet kommer ferdig innstilt til brukeren.NB! På ståstativer der man går fra sittende til stående skal stativet ha den reelle setedybden til brukeren. Det vil si at når du måler brukeren til for eksempel 45cm fra bak på setepartiet til helt frem i knehasen, skal ståstativet ha det samme målet. Det skal altså ikke trekkes fra noen ting, slik vi gjør på rullestoler.

Du finner nye skjemaer HER!

2013-10-28

NY V-TRAK DYP PROFILRYGG

I samarbeid med Panthera Norge har Produsenten av V-Trak, PHP, nå lansert den nye revolusjonerende V-Trak Dyp Profilrygg. De dype, dynamiske og trinnløst justerbare sidestøttene gjør at brukere får beveget seg ut fra sitt potensiale selv med omfattende støtte. Utformingen er svært diskré, Les brosjyren HER!V-Trak Dyp Profilrygg kommer i så mange størrelser at den passer til de minste barna og opp til svært store voksne. Les i produktoversikten HER!

Eller gå til V-Trak siden HER!

2013-06-06

PANTHERA NORGE AS HAR FÅTT NYTT DOMENE

Vi ønsker å gjøre det enda enklere for alle våre kontakter å finne frem til oss. Derfor har vi kjøpt domenet panthera.no. Dersom du har lagret den gamle adressen i dine favoritter vil du nå bli dirigert videre til www.panthera.noAlle medarbeidere har også fått nye e-post adresser: SE HER!

↓