Panthera Norge

Tilbyr god og faglig kompetanse innen valg av hjelpemidler og rullestoltilpasning. Vi leverer aktivrullestoler for voksne og barn. Har høy fokus på gode kjøreegenskaper, lav vekt, kvalitet og brukervennlighet. Den unike konstruksjonen av Panthera rullestolen gjør opplevelsen av kjøreegenskapene så fantastiske. Brukeren blir bevegelig, selvstendig og aktiv. Årsaken til det positive resultatet Panthera rullestolene gir er en meget stiv boksramme, lav egenvekt, justert tippepunkt og optimaliserte hjul.

EasyStand

Ståhjelpemiddelet som vil gjøre en forskjell i din hverdag. Kunne gjøre aktiviteter stående, kjenne mestring, se utvikling, og samtidig forebygge for senskader  –  gir livsglede!

V-trak

Lette og komfortable rullestolrygger. De er utviklet med tanke på barn og voksne som sitter lenge i rullestol. Enestående komfort med dynamisk støtte. V-trak passer alle typer rullestoler og arbeidsstoler.

Varilite

Rullestolpute med optimal tykkavlastning. Lav vekt, enkel tilpasning og flere valgmuligheter innen de ulike modellene. Har meget stabil sitte- og forflytningsflate.

 

MILJØ OG KVALITET
LEDIGE STILLINGER

VÅRT VERDIGRUNNLAG

Verdigrunnlag Kvalitet og miljø Panthera Norge AS vil gjøre sitt aller beste for å levere de til en hver tid beste produktene som dekker funksjonshemmedes behov.

Vi vil lytte til brukerne slik at vi kan levere produkter som har de ønskede egenskapene, spesielt med tanke på design og funksjon. Med høy fagkompetanse vil Panthera Norge AS gjøre sitt beste for å levere produkter som i det minste reduserer faren for senskader og helst forebygger sekundærlidelser.

Alle medarbeidere i bedriften vil arbeide for å oppfylle kundenes krav til nøyaktige, punktlige og miljøvennlige leveranser. Produktene skal holde høy kvalitet og skal være mest mulig miljøtilpasset.

Panthera Norge AS vil alltid følge myndighetenes lovbestemte krav. Vi vil vise miljøhensyn når vi utformer og utfører våre tjenester og vi skal streve etter å forebygge mulig forurensing. I planlegging, gjennomføring og evaluering av alt arbeid skal også helse og sikkerhet være et hovedaspekt. Alle medarbeidere vil ta ansvar for å forebygge skade på seg selv, kolleger og omgivelser.

Vi vil arbeide kontinuerlig for å forbedre vår effektivitet og vår HMS- og miljøtilpassing.

Vårt verdigrunnlag kan du laste ned her: Panthera Norge verdigrunnlag

 

↓